top of page

Gennem flere år har der manglet et smidigt og kvalitetssikkert alternativ til de nuværende aktører på ejendomsadministrationsmarkedet. Et alternativ, hvor vi har samlet best practice fra vores mange år i ejendomsbranchen - et selskab, hvor vi selv ønsker at være kunde.

Alt dette er nu samlet i Dreiager Property Management, hvor vi tilbyder danske og udenlandske ejendomsbesiddere ejendomsadministration og selskabsadministration samt værdisikring, udvikling og optimering af deres investeringsejendomme.

 

Vi er et team af højt kvalificerede medarbejdere med lang og relevant erfaring, og som er med til at sikre, at vores kunder får de oplevelser, som vi selv ville ønske og forvente som kunde, når man overlader drift og optimering af ens ejendomme til andre.

 

Hos Dreiager Property Management er vi fuldt ud engagerede i vores arbejde, og det afspejler sig også over for vores kunder.

Vores services vil tage udgangspunkt i jeres behov og vil løbende opdateres i forhold til nye lovmæssige/juridiske forhold og verdenen omkring os, så vi sikrer den optimale drift og udvikling af jeres ejendom eller jeres portefølje af ejendomme. Vi ønsker kort sagt "at gøre det nemt at eje ejendomme".

Teamet bag Dreiager Property Management

Lise-Lotte Dreiager har mange års erfaring fra ejendomsbranchen samt revisorbranchen. Siden august 2008 har hun samarbejdet med tre af de største advokatfirmaer i Danmark, hvor hun har beskæftiget sig med konkursboer, tvangsauktioner og administration af nødlidende ejendomme. Sideløbende hermed har hun arbejdet som konsulent og efterfølgende som afdelingschef i Finansiel Stabilitet for asset management, udlejning og drift. Hun har også stor erfaring med hele processen omkring Due Diligence, som hun har haft ansvaret for enten på køber eller sælgersiden og i dag samarbejder hun også med ejendomsmæglere og advokater herom sammen med det stærke team hos Dreiager Property Management. . Yderligere har hun siddet i FS Ejendomsselskab A/S bestyrelse samt siddet som formand i flere ejerforeninger.

 

Vores økonomichef Henrik Dreiager har flere års erfaring fra revisorbranchen og har været ansat i flere større virksomheder som administrations- og regnskabschef/økonomichef. Han har også erfaring med administration af ejendomme, herunder shopping centre.

bottom of page