top of page

Vi har stor erfaring i udlejning af erhvervsejendomme, kontorlokaler og boligejendomme i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Herudover har vi stor succes med udlejning af store beboelsesejendomme i Ringsted, Næstved og omegn.

Udlejning af nybyggede beboelsesejendomme. Vi udarbejder en markedsføringsplan for udlejning af boligerne og indretter prøvelejligheder i samarbejde med ejer.

 

For os gælder det, at kunden er i fokus. Vi er ikke bange for at tænke nyt og anderledes, og det resulterer også i, at vi går nye veje. Det er her det ofte viser sig, at vi gør en stor forskel.

Vores kvalificerede team er altid i tæt dialog med lejere som udlejere. Vi lytter til lejernes ønsker og behov, og ud herfra ser vi på hvilke vilkår der skaber bedst værdi for udlejer, ud fra ejers strategi for ejendommen.

 

Vi arbejder ud for mottoet ”Det er viljen til at ville, der skaber evnen til at kunne”. Dette motto forpligter i allerhøjeste grad.

 

I kan trygt overlade udlejningen til Dreiager Property Management, som forestår alle aspekter i sagen – vurdering af lokalerne, udarbejdelse af prospekt, markedsføringsplan, fremvisning, forhandlinger med potentielle kunder og udarbejdelse af lejekontrakt.

 

Har I ledige erhvervslokaler eller boliger, står vi naturligvis til rådighed for en uforpligtende vurdering. Kontakt direktør Lise-Lotte Dreiager på tlf.nr. 22 29 00 44.

Udlejning

bottom of page